FEMEIA


Creatorul de site-uriuCoz


Meniu site

Formularul pentru autentificare

Categoriile secţiunii
Articolele mele [10]

.


Căutare
GOOGLEplay

Arhiva materialelor

Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 21

Mini-chat

Prietenii site-ului
Georgeta Geta | Crează-ţi insigna

StatisticiBine aţi venit, Vizitator · RSS 2018-10-18, 5:08 AM
Principală » Articole » Articolele mele

CE ESTE FEMEIA ?

Categorie: Articolele mele | Adăugat de: georgeta (2011-12-15)
Vizualizări: 558 | Comentarii: 3 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 3
3  
Ce este femeia? Pentru unii barbati, femeia este doar un obiect sexual, o fiinta a carei menire este doar satisfacerea partenerului masculin.

Pentru alti barbati, femeia este mama, icoana sfanta impregnata in sange, suflet si minte.

Pentru multi, femeia este un mister aparte, care te ridica (uneori te si coboara), este inger si demon, iubita sau amanta, face gogosi delicioase sau boacane iremediabile. E asistenta medicala sau sofer de curse, e blonda sau bruneta, e ardeleanca sau dobrogeanca, e sarea si piperul.

2  
Dar oare știți ce este în sufletul unei femei?Frumusețea unei femei vine din interiorul sufletului.Sunt femeie ,am un suflet dar ce este în acest suflet va rămâne un mister.În general sufletul femeii este un mister,o magie,o sculptură o virtute a vieții întregi,suntem o comoară,un susur de ape.Când un suflet plânge și lacrima cade pe pleoape misterul se găsește în privirea tristă...O floare plină de iubire găsești in adâncul sufletului.Toții îngerii se apleacă în fața celei ce dăruiește suflet din sufletul ei...Ador cerul pentru că e albastru și e ușor să te rătăcești în el noaptea,plâng doar când mi se face secetă în suflet.Visez numai în momente în care respir și respir de fiecare data când iubesc.Dincolo de toate trăirile sufletești iubirea și fericirea îmi umple inima și îmi mângâie sufletul,iubesc și dăruiesc căldură...Privesc prin ochii sufletului,unde emană blândețe,lumină încat orice sunet amuțește.Nu încerca să cunoști ce este în spatele privirii,niciodată nu vei ști...Este necunoscutul,împletirea dintre bucurie și tristeți..Este evadarea din realitate și cufundarea în adâncurile sufletului...Nu vei reuși să citești sufletul unei femei,este o carte cu multe file,iar pe zi ce trece se mai adaugă cate o filă.Nu vei parcurge cartea sufletului...e prea complexă,nu o vei întelege.NICIODATĂ nu vei ști...Sufletul femeii este un mister. sad

1  
iubirea inseamna ca stii sa respecti,apoi sa astepti sa fii respectat...Daca nu respecti atunci nici sa nu astepti respect..

Prenume *:
Email *:
Cod *: